Equip humà

Ens uneix una veritable vocació pels processos de transformació i d’aprenentatge dels infants. Aprenem cada dia i entre tots fem junts créixer aquest projecte.

Lizy Zelada

Coordinadora pedagògica
Acompanyant del grup de menys de 3 anys

Lluitadora, creativa i amb una energia cuidadora que converteix en vocació la seva passió per l’educació.

La Lizy porta més de 20 anys treballant en el món del lleure amb infants de diferents edats. És una defensora activa de l’educació respectuosa i una apassionada pels moviments de pedagogia lliure.

Ha estudiat educació infantil i ha treballat com a voluntària en projectes educatius com el Submarí Lila o La Tribu del Gaià.

És co-fundadora, juntament amb d’altres famílies, de l’Associació Papallones de Cambrils on es treballa activament per a aconseguir donar veu i espai als moviments d’edudació conscient i respectuosa.

Ha completat la formació en acompanyament emocional al CAIEV sota la tutoria d’en Jordi Mateu.

És mare de dos nens i des de sempre ha tingut una connexió especial amb els infants. És lluitadora, creativa i amb una energia cuidadora que converteix en vocació la seva passió per l’educació.

belen-ginesta-retrato2

Belén Arroyo

Acompanyant del grup de 3 a 6 anys

El seu recorregut atravessa tres eixos fonamentals: l’atenció a la diversitat, la cura de les persones i el moviment.

Belén va néixer a Madrid fa 39 anys. Va estudiar Magisteri especialitzant-se en Audició i Llenguatge, ampliant la seva formació amb els postgraus de “Educació Viva i Activa”, “Gestalt Infantil”, “Pedagogia Waldorf”, “Bosquescuela” i “Tractaments Alternatius del Llenguatge”. També va estudiar Psicoballet a l’escola de Maite León.

Va ser voluntària amb els fills de les preses a Soto del Real. Fundadora de l’associació DISFABO (2005), on va participar molt activament amb nens i adolescents amb discapacitat en tallers de teatre i promoció de l’àmbit cultural. Va treballar durant deu anys com a coordinadora i acompanyant de grups amb discapacitat física, psíquica i orgànica en viatges per tota la península i a l’estranger. També va ser mestra d’educació especial al circ i socorrista a Calpe.

La seva experiència com a acompanyant en projectes d’educació viva comença de la mà de El Bosquet de la Comella, projecte amb el qual coopera des dels seus inicis fins al seu final. Acaba aquesta etapa iniciant una nova com a formadora per a pares i professionals.

Ha col·laborat també amb l’Espai Evohé com a responsable dels grups de dansa creativa al local i en centres educatius.

El seu amor i confiança en aquest tipus de projectes la porta a col·laborar ara amb La Ginesta, disposada a entregar el resultat del que ha après durant tots aquests anys, amb tot el respecte i l’amor que la infància requereix.

Preguntes?