Espais

Els espais de “la Ginesta” estan adequats a les necessitats dels més petits, son segurs i pensats per fomentar el joc lliure i la seva autonomia.

Interior

En aquest espai interior, molt lluminós, tenim disposat tot el material de joc estructurat juntament amb algun racó de joc simbòlic, com ara una cuineta, un espai amb disfresses, i diferents “mini-mons” que anem adequant a les inquietuds dels petits. També és on fem el bon dia i donem la benvinguda al dia.

Zones exteriors

Un gran espai exterior delimitat per tenir sempre contacte visual amb els acompanyants. Tenim gronxadors, un sorral, una cuineta de fusta, jocs d’equilibri… Dues imponents moreres ens donen ombra a l’estiu i ens deixen rebre el sol a l’hivern. Depèn del temps que fa, bé hi podem passar tot el dia aquí fora!

Racons temàtics

Un espai per jugar amb aigua, un espai musical i una caseta de fusta, completen aquest espai exterior delimitat per una petita valla de fusta, suficient per a que els petits sapiguen per on es poden moure amb llibertat.

Sala de psico

A la sala de psicomotricitat fem diferents dinàmiques…

L’hort i els fruiters

És un goig veure com la natura ens regala els seus fruits, al seu temps, sense presses. Cada dia podem veure com el cicle de les estacions modela el nostre entorn amb diferents colors i textures per tot arreu presents…

Preguntes?