Cicle de tallers
“Atravessant les llums i ombres de la maternitat”

16/03/24 09:00 a 13:00

Cambrils, Espai “la Ginesta”

Mother Educacio Viva

Et sents sola i esgotada de carregar amb la pressió de ser mare i dona en aquesta societat? has sentit mai que no encaixes en aquest prototip de mare que se suposa que has de ser? Et convidem a participar en aquest cicle de tres tallers.

PRIMER TALLER

La mare que sóc

Revisarem les creences sobre el tipus de mare que volem ser o que hem de ser i posarem llum en els oposats –allò que rebutgem i jutgem– per poder ampliar la nostra mirada a diferents formes de la criança.

Dissabte 16/03/24
Horari de 9:00 h a 13:00 h

Aportació 30€ 
PROMO INICIAL 15€

SEGON TALLER

La caiguda de la maternitat idealitzada

La maternitat porta amb si mateixa una sèrie d’expectatives que en la majoria de mares no es compleixen, el que comporta dedicar un gran esforç en aconseguir allò que idealitzem. Indagarem sobre els oposats poder i frustració i com afecten a la criança.

Dissabte 13/04/24
Horari de 9:00 h a 13:00 h

Aportació 30€

TERCER TALLER

Maternitat honesta

Amb la intenció de ser “bones mares” sovint caiem en la falta de coherència entre el que sentim, pensem i fem. La escolta com eina ens ajudarà a posar consciència en ser honestes amb la criança.

Dissabte 18/05/24
Horari de 9:00 h a 13:00 h

Aportació 30€

PROMOCIÓ

Apunta’t als tres tallers

Si t’apuntes als tres tallers, gaudiràs d’una promoció especial. Aprofita la oportunitat!

Dissabtes 16/03, 13/04 i 18/05
Horari de 9:00 h a 13:00 h

Aportació 65€

Formació a càrrec de:

Natalia Mendoza

La Natalia va néixer a Argentina i viu a Espanya des de fa més de 20 anys. És MARE de tres nens, el que va suposar un gran canvi a la seva vida i un punt d’inflexió per formar-se en Teràpia de Gestalt, formació que canviaria totalment la mirada sobre la maternitat i sobre si mateixa, inspirant la creació d’aquest curs per acompanyar a dones que, tal i com ella mateixa, s’han sentit soles, incompreses i esgotades.

Informació addicional

  • Les places estan limitades a les 15 primeres inscripcions.
  • Les inscripcions per la primera sessió, no obliguen a assistir a les següents. És una bona oportunitat per provar i decidir si es vol continuar.
  • La sessió formativa serà impartida en castellà.

Registre

Al registrar-te rebràs instruccions per correu de com formalitzar la teva inscripció i allà podras decidir si et registres a la primera sessió o al cicle dels tres tallers.

Ha finalitzat el període d’inscripció.
Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, utilitza aquest formulari.

Com arribar?

Estem entre Vila-Seca i Cambrils, seguint aquest mapa arribareu facilment. No tindreu cap problema per aparcar, doncs tindrem preparada una zona de parking.

Algun dubte?

Contacteu-nos al correu: espaieducacioviva@gmail.com o truqueu-nos al 655732137, us atendrem i respondrem qualsevol dubte que tingueu.

Preguntes?